Dolph "Doffe" Lundgren, en man utan dess like

Äntligen! Äntligen har nissarna på SVT förstått det som vi andra varit medvetna om väldigt länge, Melodifestivalen är så pass usel och tråkig att den får "Hollywoods fruar" med Anna Anka i spetsen verka som ett program värt att titta på. Vem som helst, till och med Anna Anka själv, borde förstå att någonting är fel när ett TV-program har blivit så pass uselt.

Melodifestivalen behöver fräschas upp så att det för en gångs skull kan leva upp till sin genre underhållningsprogram. I och för sig var ju SVT nära på att hitta en lösning till detta när man i fjol lät Petra Mede leda det hela. Vi vet alla hur det gick. Det var ju som dömt till fiasko innan hon ens öppnade munnen för första gången, och nej Petra inte öppna munnen för att svälja så som den "riktiga Maud".

Men nu har SVT allt överträffat sig själva. I år har de givit ansvaret att leda Melodifestivalen till ingen mindre än Dolph "Doffe" Lundgren. En riktig karlakarl är vad Doffe är. Vem kan begära något mer än Doffe? Han har allt den mannen. Kroppen är inget att snacka om, den kan inte bli mycket bättre, men något som de flesta inte vet är att anledningen till att han lämnade mammas köttbullar och potatis för USA var att han fick ett stipendium för att studera på MIT. Detta betyder alltså att han har utseendet, han har hjärnan och han har pengarna. En perfekt man helt enkelt vilket är precis vad Melodifestivalen behöver.

Melodifestivalen med Doffe i spetsen kommer bli värt att minnas. Det finns helt enkelt ingen bättre man för jobbet. Det är spikat att Doffes närvaro kommer få tittarsiffrorna att öka samtidigt som nya målgrupper kommer att lockas till melodifestivalen. Alla Sveriges kroppsbyggare kommer ju sitta klistrade framför TV-apparaterna i hopp om att Doffe sliter av sig sin kostym och spänner sig som aldrig förr. Jag är nästan säker på att Doffe kommer få många svenska män att bli osäkra på sin sexuella läggning i vinter. Men det är lite synd att SVT inte är alltför påhittiga, jag skulle kunna slå vad med "Vattenflaskan Willy" som insats att i Doffes entré kommer han ha på sig ett par röda boxningshandskar precis som i hans klassiska roll i Rocky IV. Kung Doffe är här för att stanna!

Dolph

Dolph "Doffe" Lundgren, den ultimata
mannen!

--Leroy

Kommentarer
Postat av: Sandra

Haha ska självaste Dolph leda skiten? :D Det var ju inte dåligt. Visste du att han har varit trummis i ett dansband också? Killen är mångsidig, det är bra. ^^

2009-11-12 @ 10:05:36
URL: http://rockgrodan.com
Postat av: Leroy

Haha japp, självaste Dolph ;) Det hade jag ingen aning om. Mer mångsidig kille får man ju leta efter

2009-11-12 @ 20:12:56
Postat av: Ralphieponken

Petra Mede var inte så värst farlig förra året. Det fanns bara nåra bidrag som skrämde skiten ur mig. Vart är världen på väg? Förresten vad vill du bli när du blir stor? För du verkar så mogen och vuxen i ditt skriftspråk att man redan skulle kunna tro det hehe^^

2010-01-15 @ 23:04:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0