TV4

Tv4 är precis som kyrkan. Kyrkan har nyårsdagen, påsk, pingstdagen, jul osv. På samma sätt har Tv4 TV-serier som återkommer varje år i nya säsonger. Just nu är vi inne i Idolperioden och snart går vi in i Körslagetperioden. Senare kommer allt börja om med Let's Dance, Bonde söker fru säsong 238 och OM och OM igen. Till slut tar de död på någon serie och ersätter den med någon annan som fått vila under ett par år, t ex Farmen. Då blir det Farmen Gymnastiksal, Farmen ICA och till slut Farmen Somalia.

I "Farmen Gymnastiksal" förekommer flera moment då svettiga sockiplast är en återkommande faktor. Med Pablo Roberto, som alltid platsar som programledare(?) får Farmen en unik karaktär.

I "Farmen ICA" är man en slavdriven inventerare som åker runt om i landet och tvingas räkna alla varor i alla butiker och varuhus. Den som vinner får ett års förbrukning av Coca-Cola samt behålla sin outfit. 

I "Farmen Somalia" är man en sjörövare och då gäller det att ta hand om sin skuta, plundra fraktskepp och diverse byar. Varje vecka åker någon stackare ut, blir sjöhalad och får slutligen gå på plankan.

Kommentarer
Postat av: karikatyr tanten

vem vill inte vara me i farmen somalia?? låter ju asnajs!

2009-09-29 @ 22:35:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0